Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте, алфисти, имам въпросчета ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, алфисти, имам въпросчета ...

здравеите мом4ета станах собственик на алфа 156 2.0 155 кон4ета ,1998 година е колата , мн ми харесва ,мотора има ацкият звук след 3 оборота , но не6то предно дясно колело има някви вибрации малко тегли на ляво и не6то леко издава някакав звук да имате идеи какво мойе да е утре 6те го сваля за да разгледам , а вторият ми прблем е до двг има не6то за климатика и от него сълзи малко вода да знаете за6то е така мерси предварително

Здр,колега! Добре дошъл при нас! по въпросите ти има доста изписани теми виж с търсачката ...дано са ти полезни..

Comment

Честито, Алфисте!
      Много моля, 4 и 6 не са букви от азбуката! Обърни внимание на писането, тук държим много на това и не допускаме неуважение към родния език и респективно към себе си!

Освен това, на всички въпросЧета, сигурно вече има отговорчета в раздела. Потърси и прочети!

Успех

Comment

Може би отпред за смяня да има лагер или лагер главина.За климатика може би е нормално;конденз
        Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

ок за правилата по писането, но имам и нещo КАТО запаля колата климатика се пуска сам снежинката свети иначе го исключвам , при вкючен климатроник перката ми работи

Comment

Тоз модел са тъй, нормално е ... Имаш много да четеш, ми се струва ...

Comment

Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщение
              при вкючен климатроник перката ми работи
              Щеше да е проблем ако не работи.
              sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

значи е нормално да се пали с вкючен климатик и мерси за отговорите

Comment

Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщение
                  значи е нормално да се пали с вкючен климатик и мерси за отговорите
                  можеш да го направиш, да не се пали така, ако имаш желание
                  в раздела има информация как...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

А можеш и на ръка да го изключиш
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

вибрациите на колелото са небалансирана гума
                      1.9JTD 105+

Comment

Ама сте лоши бре... ето линкче как да си спреш ауто режима на климатроника "алфисте" http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0%F2%E8%EA+156

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
                        вибрациите на колелото са небалансирана гума
                        Вероятно колега, а дали не е крива джанта, или заминал лагер, отворена предница, защо пък не и изпуснал лекинко и подскачащ амортисьор.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 21:06.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Вероятно колега, а дали не е крива джанта, или заминал лагер, отворена предница, защо пък не и изпуснал лекинко и подскачащ амортисьор.
                          ами да за тука-толко. на живо по точни диагнози се дават в повечето случаи
                          1.9JTD 105+

Comment

Working...
                          X